Hvad handler personlig branding om?

Mange har den fejlopfattelse, at personlig branding handler om udseende. De mener at have en virkelig professionelt udseende blog, en god Facebook side og alt andet, der i form af professionalisme vil hjælpe dem med at blive en succes i deres liv og karriere..

Nogle går endda skridtet videre ved at bruge mange penge på eksempelvis webdesignerer til at lave deres sider for dem. De har ikke engang begyndt at lave nogen penge overhovedet! Hvis man tror personlig branding handler om, hvor professionel man ser ud, så tager man meget fejl.

Hvad handler personlig branding i virkeligheden om?

Personlig branding handler om at tilføje værdi. Det handler om at kunne tiltrække folk til din tilstedeværelse og få dem til at beundre og respektere dig. Første indtryk gør naturligvis meget, men hvad sker der efter, at de første 20 sekunder er overstået? Forestil dig at nogen ser din hjemmeside eller blog og ser at du har fået en rigtig flot header, et professionelt udseende tema. Det er alt! Efter at har læst dine indlæg, indser de, at der ingen værdi er i dem. Du hjælper dem ikke på nogen måde og du bare spildt nogle minutter af deres liv!

Hvad sker der efterfølgende med dit personlige brand? Folk kommer til at se dig som et fupnummer! Fordi alt det du præsentere er godt udseende og intet andet. Ved at tilføre værdi, vil flere mennesker lære af din ekspertise. Dermed vil de dele dine sider eller blogindlæg rundt omkring på nettet og dette vil hjælpe dig til at tiltrække opmærksomhed fra endnu flere mennesker. Denne cyklus fortsætter så længe du fortsætter med at give værdi.

Hvad syntes du?

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s